Rochii

Rochii casual, comode, de zi, rochii sexy, deosebite, pentru club, petreceri sau ocazii speciale si rochii elegante office. Daca esti adepta stilului modern si doresti mereu sa te imbraci dupa ultimele tendinte aici o sa gasesti rochiile potrivite care sa te scoata din anonimat in orice situatie.  Rochii vaporoase lungi, de vara, rochii mini si ...

Mai multe

Rochii casual, comode, de zi, rochii sexy, deosebite, pentru club, petreceri sau ocazii speciale si rochii elegante office. Daca esti adepta stilului modern si doresti mereu sa te imbraci dupa ultimele tendinte aici o sa gasesti rochiile potrivite care sa te scoata din anonimat in orice situatie.  Rochii vaporoase lungi, de vara, rochii mini si mulate cu aplicatii de paiete pentru a stralucii la evenimente, rochii elegante dar cu o nota de modern perfecte pentru serviciu.

  • Rochii de Ocazie

    Categoric orice femeie isi doreste o rochie spectaculoasa pentru o ocazie deosebita. Alege o rochie din materiale pretioase, cu un croi feminim si sexy pentru a fi o aparitie de neuitat. Rochii lungi sau midi potrivite pentru nunti, botezuri, bancheturi sau revelioane. Rochii din catifea, dantela sau lurex cu paiete, franjuri, aplicatii de cristale in culori puternice si cu croiuri spectaculoase.

  • Rochii de Party Club

    Cand spunem party ne gandim la rochii sexy, moderne, deosebite. Rochii mini, midi sau lungi facute pentru a va scoate in evidenta frumusetea si feminitatea. Puteti opta pentru rochii cu paiete sau rochii din croset metalizat cu transparente extreme sau puteti alege rochii midi cu un croi mai cuminte dar deosebit sau de ce nu o rochie din imitatie de piele sau din vinil pentru adeptele unui look tip bad girl. Indiferent de stilul dumneavostra o sa gasiti in aceasta sectiune o rochie potrivita pentru o iesire in club, o seara romantica in oras sau un party. Rochii inspirate din ultimele tendinte internationale, croiuri moderne si materiale deosebite, rochii inspirate din stilul vedetelor si blogheritelor internationale.

  • Rochii de Zi

    Rochii office, rochii casual chic sau de ce nu, o rochie cu un aer sport - alege in functie de stilul tau. Croiuri, imprimeuri deosebite, materiale calitative. Rochii mini foarte sexy, rochii midii sau rochii lungi si vaporoase. Va oferim o multitudine de variante de rochii inspirate de pe catwalk si din stilul vedetelor internationale. Daca esti adepta stilului modern si doresti mereu sa te imbraci dupa ultimele tendinte aici o sa gasesti rochii care sa te scoata din anonimat in orice situatie- de la rochii vaporoase lungi, de vara, la rochii mini cu un aer romantic si senzual pana la rochii elegante dar cu o nota de modern potrivite pentru serviciu.

Filtre
321 - 349 / 349 produse