Antrenarea taliei este o tehnica ce a prins mare amploare in Statele Unite ale Americii si a avut ca sursa de inspiratie staruri precum Kim Kardashian, Jessica Alba, Amber Moore si multe alte vedete care si-au divulgat online secretul  formelor senzationale si sexy cu care ne-au obisnuit. Pentru a obtine siluetele apetisante si foma de clepsidra pe care si-o doreste orice femeie ele au apelat la corsete speciale pentru modelarea taliei.

Antrenarea taliei este un proces gradual de reducere a circumferintei taliei folosind corsete. Aceasta nu este o idee noua ci este un truc pe care femeile il folosesc cu succes inca din epoca Victoriana. Spre deosebire de corsetele vechi care presupuneau mult disconfort si incomodau la miscare, generatia noua de corsete are in compozitie materiale moderne care iti asigura flexibilitatea de care ai nevoie in activitatea ta cotidiana, te fac sa arati senzational cand le porti pe sub o rochie pe corp si in acelasi timp te ajuta sa slabesti centimetri din talie.

Antrenarea taliei este un procedeu eficient dar trebuie sa dati dovada de rabdare si determinare. Recomandam clientelor noastre sa progreseze catre marimea dorita in talie cu precautie, cu pasi mici si constanti. Pentru rezultate optime este indicat sa asociati purtarea corsetului cu un regim alimentar cat mai sanatos, sarac in grasimi si carbohidrati si sa faceti cat mai multa miscare. Puteti sa folositi pe sub corset o crema speciala pentru reducerea taliei, sa va impachetati intr-o folie termica si sa va puneti corsetul peste. In acest fel o sa va detoxifiati si o sa ajutati si mai mult procesul de ardere al grasimilor si remodelare corporala pe care il catalizeaza corsetul.

Incepeti cu o marime care sa va vina fixa, sa va stranga in jurul taliei, dar fara a fi de nesuportat. Asa va veti putea obisnui sa purtati corsetul, sa va acomodati cu forma sa. Incepeti sa il folositi, pentru inceput o ora sau doua pe zi, urmand sa cresteti treptat, in functie de gradul dumneavoastra de confort pana la 8 ore pe zi. Corsetele noastre sunt prevazute cu mai multe randuri de inchidere si pornind de la inchiderea cea mai larga, pe masura ce progresati si pierdeti centimetri din talie puteti sa ajungeti sa va inchideti la cea mai stramta dintre inchizatori. In momentul in care si la ultimul rand  de inchidere corsetul va este larg este cazul sa apelati la un nou corset, cu un numar mai mic.

Descrierea corsetelor pentru antrenarea taliei

Corsetele au interior din latex cu dublura din bumbac si spandex. Functioneaza prin aplicarea unei compresii si cresterea activitatii termice, maximizand efortul muscular.

Purtati acest corset pe sub haine, gradual de la o ora pe zi pana la 8 ore pentru a observa rezultate. Il puteti folosi in timpul antrenamentului cardio, la sala de fitness sau oricand sunteti activa, spandexul din compozitie facandu-l maleabil si adaptat activitatilor sportive.

Sistemul de sustinere revolutionar FlexiBoning, este compus din 9 tije metalice flexibile care va permit sa va miscati cum va doriti fara a fi prea rigide si fara a pune presiune pe coaste sau organele interne.

Cele 3 randuri de inchidere va garanteaza posibilitatea unei strangeri adecvate a corsetului pe talie, pe masura ce slabiti.

Rezultate:

reduce circumferinta taliei
accelereaza procesul de slabire
talie mai ferma si abdomen mai plat
silueta frumos conturata
tinuta imbunatatita
reduce durerile de spate
intareste mijlocul si muschii spatelui.